De geboorte van Trainingsbureau Smaragd

Zoals iedereen volg ik een weg. Geen bewuste weg. Ik ken mensen die dat kunnen, maar mijn weg is meer organisch. Inhaken op nieuwe situaties en kansen. Dat past beter bij mij.

Ik ben opgeleid tot tools4u trainer. Ik gaf vaardigheidstrainingen bij jeugdhulpverlening en reclassering. Als er één groep niet blij is met hun leven zijn zij het wel. En als je mensen weer op de rit krijgt, dan ben je superblij.

Het management vroeg of ik ook een training kon geven aan een team professionals in de jeugdzorg. Om het team in z’n kracht te zetten. Dat was de geboorte van Trainingsbureau Smaragd.

Sterk team train je, net als voetballers

Hoe krijg je en hoe hou je een bevlogen team? Dat gaat niet vanzelf, daar moet je als manager of leidinggevende aan werken. Medewerkers die gemotiveerd en met plezier werken, maken van een doorsnee team een bevlogen team.

Ik heb die bevlogenheid zelf meegemaakt. Dat alles lukt. Je voelt dat je er goed inzit. De doelen worden behaald. Alles lijkt precies in elkaar over te gaan. De motivatie is op topniveau. Dat wil ik ook aan anderen leren!

Geef je team energie!

Kennisoverdracht, inzicht, oefenen en visualiseren. En daarmee aan de slag gaan. Dat is de kern van mijn aanpak. Zo bijzonder hoe een uitgeblust team met (kleine) irritaties onderling na een training weer vol energie zit. Medewerkers die zich gewaardeerd voelen. Een team waar iedereen een volwaardige plek heeft. Een goed team presteert beter, de medewerkers zijn gelukkiger, gemotiveerder én ze zorgen voor meer omzet. Dit gun ik iedereen.

Heb jij een groep die uitgeblust is? Neem dan contact op met Trainingsbureau Smaragd.

De geboorte van Trainingsbureau Smaragd

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Trotse samenwerking met