Hoe kan je als ondernemer het verschil maken?

Maatschappelijk betrokken ondernemen is een van de zaken die mijn interesse heeft. Vanuit mijn achtergrond als maatschappelijk werker en de jaren werkervaring binnen de jeugdzorg, weet ik hoe belangrijk dit thema is. Per juni 2019 ben ik aangetreden als bestuurslid van de Stichting GoedvoorElkaar. Een tweedelijns stichting die eenzaamheid wil gaan aanpakken. Dit doen wij door de organisaties te ondersteunen die zich al richten op eenzaamheid. Wil jij meer weten en je steentje bijdragen als ondernemer? Kijk eens op https://goedvoorelkaar.org/

Hoe kan je als ondernemer het verschil maken?

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Trotse samenwerking met