Ontbijten met teamleiders en managers

Het is echt super. Zeven enthousiaste ondernemers en leidinggevenden deden mee aan mijn ontbijtsessie. Branches en achtergronden werden ontspannen gedeeld.

Geef je team vleugels

Veel leidinggevenden zitten met de vraag: hoe maak je van je team een bevlogen team? Een ploeg met spirit en energie. Een team motiveren is best moeilijk, ook voor ervaren teamleiders en managers. Het thema van deze ochtend was duidelijk.

De ochtend startte met een stukje theorie.

  • Hoe leren wij in het algemeen?
  • Wat werkt wel en wat juist niet?
  • Hoe ontstaat weerstand en hoe maak je die kleiner?

Er werden ervaringen, tips en voorbeelden uitgewisseld. Want iedereen worstelt wel eens met deze vragen.

Aansluitend werd het tijd om visualisatieoefeningen te doen

  • Blijf je op de voorspelbare weg?
  • Neem je een afslag naar een nieuwe weg of blijf je rechts rijden?
  • En waar komen de wegen samen?

Dit zijn erg effectieve oefeningen om doelen te stellen. Voor je bedrijf, maar ook voor jezelf. De oefening maakte wel wat los. Voorbeelden, tips en vragen gingen over de ontbijttafel. De reacties zijn enthousiast.

Prioriteiten stellen aan de doelen

Na afloop van het ontbijt werden er direct stappen gezet met de goede voornemens. De een koos om zijn agenda voor de middag leeg te ruimen. Hij ging meteen prioriteiten stellen aan de doelen die zijn bedrijf en hem laten groeien. Een andere ondernemer heeft het kwaliteitenspel besteld om samen met haar team aan de slag te gaan.

De dag erna ontving ik een bericht. Twee van de deelnemers zijn aan het motorrijden. “We zitten op de rechterbaan en blijven maar rondjes rijden.” “Groeten uit de TT Assen.” grapt de ander.

Trainingsbureau Smaragd organiseert regelmatig ontbijtsessies voor leidinggevenden en managers. Wil je ook een keer aansluiten? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief!

Ontbijten met teamleiders en managers

Neem contact op

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Trotse samenwerking met