Haal het beste uit jezelf

Mijn specialisme is dat ik een krachtige antenne heb voor wat er in een groep gebeurt. Tijdens de training of coaching kijk ik naar de energie, magie en de spirit. Waar zit die? Diep in de groep, aan de oppervlakte of versplinterd?

Ik heb veel kennis over het menselijk gedrag en hoe mensen het beste uit zichzelf kunnen halen. Een team bestaat uit werknemers met elk een eigen plek in de groep. Dat kan ertoe leiden dat iedereen comfortabel achteroverleunt. Het kan ook zijn dat er constant kleine spanningen zijn, waardoor de sfeer nerveus en rusteloos is. Of dat er geen ruimte is voor persoonlijke inbreng. Iedereen weet dat je dan als groep en individu niet goed presteert. Toch is het moeilijk om de vinger op het probleem te leggen als je zelf middenin die groep staat. Laat staan dat je deze groepsgewoonten kunt doorbreken.

Het management kan sterk bijdragen aan het werkplezier, de ontwikkeling en de drive van het personeel. Als de werknemers zich goed voelen, in een flow zitten en goed samenwerken, dan draait het bedrijf ook beter. Hoe je dit voor elkaar krijgt binnen jouw bedrijf? Ik help je graag.

Ik wil weten hoe mijn team scoort!

Vul de Passie Barometer in en ontvang het document "De 5 geheimen voor excellent presterende teams!"

Lees verder

Start aanpak training & coaching

 • Analyse van wat er speelt
 • Welke doelen zijn er
 • Hoe is de onderlinge communicatie
 • Waar zitten de kwaliteiten
 • Voelt ieder zich gewaardeerd

Als manager wil je optimale bedrijfsresultaten. Er ligt dus een essentiële verantwoordelijkheid bij het management en de manager. Hij of zij bepaalt de richting van het bedrijf of de afdeling. De medewerkers bepalen de kwaliteit, klantbeleving en het succes van het bedrijf. Samen til je het team naar een hoger level.

Bij mijn coachings- en trainingsaanpak speelt de manager een belangrijke rol. Jij krijgt tools om het team sterker te maken. Deze skills maak je je tijdens de training eigen en kun je in de toekomst gebruiken.

Het team en de individuele medewerkers leren dat ze zelf invloed hebben op hoe ze beter kunnen presteren. Hoe ze meer plezier in het werk krijgen en houden. Hoe ze mét elkaar en van elkaar kunnen leren. En vooral hoe ze met meer energie, plezier en spirit een team vormen.

Haal het beste uit jezelf. Haal het beste uit je team. Ik help daar graag bij!

Ontwikkelen, leren en de coach gecoacht

Het coachen, enthousiast maken en mensen in hun kracht zetten is voor mij een tweede natuur geworden. Ik heb geleerd om te luisteren en dan vragen te stellen. Ik ben de spiegel, jij bent het gezicht.

Hieronder beschrijf ik in het kort mijn opleiding en expertise.

Deskundig

 • Opleiding Tools4U
 • Omgaan met agressie en conflicten
 • Opleiding Train de Trainer
 • Scholing jeugdreclassering en jeugdbescherming
 • Trainer module ITB Harde Kern en ITB Criem
 • Adolescentenstrafrecht
 • Signaleren van kindermishandeling
 • Differentiatie Minor GGZ-Agoog
 • Maatschappelijk werk en dienstverlening
 • SPW 4
 • Opleiding ‘Kies voor Verandering’ voor gedetineerden
 • SKJ-geregistreerd
 • Bijscholingen, seminars, opleidingen en congressen

Managers en teams trainen

In mijn coaching ga ik doelgericht aan het werk. De kennis en vaardigheden die ik al jaren toepas in groepen en bij individuele coaching zet ik efficiënt in. Ik maak verbanden, posities en connecties zichtbaar. Omgaan met weerstand, zelf de regie nemen, taakgericht werken, leiderschap, relaties en communicatie zijn belangrijke

componenten. Ik verleid je om op zoek te gaan naar je dromen. Tijdens de coaching en training geef ik tools om van een team een bevlogen team te maken, dat meer en beter presteert én meer plezier in het werk heeft. Dit komt het team, de klanten en de werkgever ten goede. Ik gun jouw team dit enthousiasme.

Jeugdzorg altijd in beweging

Ik werk ruim acht jaar bij Jeugdzorg. Dat daar veel gebeurt, dat nieuwe ontwikkelingen een plaats krijgen en dat er jongeren met acute problemen komen, is een gegeven. Snel en efficiënt inspelen op situaties is een must. Het gevolg? Ik ben flexibel, leer snel en ben stressbestendig.

‘18 en dan?!’ is een project voor Jeugd- en Gezinsbeschermers. Gemeente Hoorn heeft deze speciale methodische aanpak ontwikkeld. Haarlem was daar enthousiast over en vroegen mij een App te ontwikkelen voor ‘18 en dan?!’.

Ik wil weten wat jij voor mijn bedrijf kunt betekenen

Neemt contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.