Mijn aanbod

Je bent manager van een team of zit je zelf in een team? Merk je dat de energie en plezier uit de groep is? Op zich zijn alle medewerkers en collega’s gemotiveerd, maar de groep heeft geen samenhang. Er gebeuren dingen die je niet leuk vindt of die veel beter kunnen. Collega’s zoeken elkaar op en vormen aparte groepjes binnen het team. Kortom de spirit en samenhang is eruit.

Tijd om daar iets aan te doen! Kies voor een training voor manager én team. Het doel: een bevlogen team met pit en trots!

Persoonlijke aanpak

Trainingsbureau Smaragd werkt met trajecten op maat. Een traject op maat is erg belangrijk, want geen team is hetzelfde.

Het start met een VIP-meeting. De focus en doelen worden bepaald. De een-op-een coaching en trainingen met de manager wordt afgewisseld met gezamenlijke coaching en trainingen met het team.

Ik wil wel weten hoe mijn team scoort!

Vul de Passie Barometer in en ontvang het document "De 5 geheimen voor excellent presterende teams!"

Lees verder

In de knel … en wat nu? Coaching & Training

Speciale trainingen voor jongeren en gedetineerden

  • Tools4U
  • Vaardigheidstraining detentie
  • 18 en dan?!

Tools4U is een erkende en effectieve vaardigheidstraining voor jongeren tussen de 12 en 20 jaar. De rechter kan de training opleggen als een leerstraf. De gemeente of een wijkteam kan een jongere ook aanmelden. Dat gebeurt als de jongere vastloopt. Denk hierbij aan:

  • Niet naar school gaan
  • Soft)drugsgebruik
  • Alcohol
  • Vernielingen
  • Over-assertief of agressie
  • Problemen in de sociale omgang

Vaardigheidstraining detentie

Vaardigheidstraining detentie is een training voor gedetineerden. De training is opgezet voor alle gedetineerden die willen leren hoe zij hun leven weer op de rails kunnen krijgen. Die willen werken aan een bestaan zonder criminaliteit. De gedetineerde bouwt tijdens deze training aan een persoonlijk plan waar hij aan wil werken. Denk bijvoorbeeld aan een cursus ‘Mijn Geld, Goed Geregeld’ of hulp bij het maken van een cv.

18 en dan?!

18 en dan?! is een project in opdracht van de Gemeente Hoorn. Deze training wordt uitgevoerd door de William Schrikker Groep en Jeugd- en Gezinsbeschermers. Trainingsbureau Smaragd is ingehuurd door Jeugd- en Gezinsbeschermers bij het opzetten bij dit project. Met een spin-off naar de gemeente Haarlem. Trainingsbureau Smaragd heeft voor de gemeente een handige App ontwikkeld.

Bel mij, dit is wat ik zoek!

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.