Aanbod

Trainingsbureau Smaragd richt zich op duurzame inzetbaarheid en mentale gezondheid.

Dit gebeurt door middel van aanbod op maat; dit kan bestaan uit training, coaching en de ACT-meting. Het aanbod is zowel individueel als in teamverband, gericht op het team als op leiderschap.

Houd de nieuwspagina in de gaten voor de meest recente ontwikkelingen!

Na een succesvolle pilot is het programma Duurzame Inzetbaarheid ontstaan (medio half 2020). In de pilot is het ziekteverzuim van het bedrijf met procenten naar beneden gegaan. Dit gebeurd door bij aanvang de ACT meting Burn Out gevoeligheid aan te bieden. Een ieder met een hoge gevoeligheid, krijgt een programma op maat. Met als doel, uitval en ziekte voorkomen en met resultaat! Zowel de opdrachtgever als de deelnemers hebben het programma als zeer positief ervaren. Het programma Duurzame Inzetbaarheid kan daarnaast brede ondersteuning bieden bij hulpvragen welke mogelijk onderliggend zijn aan het ziekteverzuim. Dan kunt u denken aan leiderschapstraining, communicatietraining, coaching en advisering van het management, werving en selectie. Kortom, Trainingsbureau Smaragd heeft het aanbod wat u zoekt, om het ziekteverzuim te verlagen of laag te houden.

Op verzoek van een klant is begin 2020 nieuw aanbod ontwikkeld. Een individuele communicatietraining. Voor een ieder die zich niet voldoende uitgedaagd voelt in een groepstraining. In dit drie maanden programma ontvang je de ACT meting, waarna bekend is wat jouw natuurlijke kracht en prestatiekracht is. In de daarop volgende sessies gaat de klant direct en intensief aan de slag met zijn leerdoelen.

“Het is een proces waarvan je van te voren niet precies weet waar het eindigt, maar ik heb het als zeer prettig ervaren om me volledig te kunnen richten op mijn eigen verbeterpunten. Ik denk dat ik in een groepsproces niet dezelfde resultaten had kunnen behalen.”

 

Persoonlijke aanpak

Trainingsbureau Smaragd werkt met trajecten op maat. Een traject op maat is erg belangrijk, want geen mens, team of bedrijf is hetzelfde.

Ik wil wel weten hoe mijn team scoort!

Vul de Passie Barometer in en ontvang het document "De 5 geheimen voor excellent presterende teams!"

Lees verder

In de knel … en wat nu? Training voor jongeren

Speciale trainingen voor jongeren

  • Tools4U

Tools4U is een erkende en effectieve vaardigheidstraining voor jongeren tussen de 12 en 20 jaar. De rechter kan de training opleggen als een leerstraf. De gemeente of een wijkteam kan een jongere ook aanmelden. Dat gebeurt als de jongere vastloopt. Denk hierbij aan:

  • Niet naar school gaan
  • Soft)drugsgebruik
  • Alcohol
  • Vernielingen
  • Over-assertief of agressie
  • Problemen in de sociale omgang

 

Bel mij, dit is wat ik zoek!

Heeft u vragen? Neemt u dan contact met mij op via onderstaande contactformulier. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Trotse samenwerking met